eMAG Partenerul anului în retail

miercuri, 24 octombrie 2012 Publicat de iStyle
   eMAG.ro a fost a fost desemnat de Microsoft România 'Partenerul anului în retail', compania vânzând peste 100.000 de licenţe Windows 7 până în prezent, se arată într-un comunicat al eMAG, potrivit Agerpres.

'Ne vom concentra în viitorul apropiat pe mult aşteptata lansare a Windows 8 şi estimăm vânzări mai bune decât ale predecesorului Windows 7, care a fost un succes de piaţă' a declarat Radu Apostolescu, director de Dezvoltare şi fondator eMAG.ro.

Unul dintre obiectivele eMAG.ro pentru acest an este creşterea cotei de piaţă pe segmentul IT&C. Categoria cu cea mai spectaculoasă evoluţie din acest segment a fost cea a laptopurilor, fiind cumpărate până în prezent aproximativ 100.000 de produse.

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice. Compania operează şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanta, Craiova şi Brasov.
Etichete:

Trimiteți un comentariu